In november 2019 werd ik door een oude vriend van me, we kennen elkaar al sinds de lagere school, gebeld met de vraag hoe ik het zou vinden om meer samen te gaan werken. Serge Meijer is zelf textieldrukker en we hadden na jaren wel weer wat contact, maar nu kwam hij met een concreet plan voor een samenwerking. Daar had ik wel oren naar en zo is MV Print Creations tot stand gekomen. De MV staat voor Meijer & Vegt, maar kan ook als Man & Vrouw worden uitgelegd. Want bij MV Print Creations houden we ons bezig met het ontwerpen en bedrukken van T-shirts, Polo’s, Sweaters en Hoodies voor zowel mannen als vrouwen. En dan met name over Haarlem en omstreken.

Op dit moment werken we nog vanuit twee locaties, maar het is de bedoeling om tezijnertijd samen te gaan. Serge drukt al het textiel en ik hou de webshop bij en verzorg de ontwerpen.

Spek de club

Onder MV Print Creations kwamen we op het idee om ook (sport-)clubs, verenigingen, stichtingen en organisaties te kunnen helpen om hun kas te kunnen spekken met de verkoop van T-shirts. Zelf hoeven de clubs dan geen investering te doen, maar alleen er voor zorgen dat hun t-shirt via de website “Spek de Club” zoveel mogelijk verkocht wordt, waardoor ze meer geld binnen kunnen halen. Meer informatie is te vinden op de website spekdeclub.nl.