Welkom op mijn website

null

De eerste stappen zijn gezet naar de realisatie van mijn website met een blog over wandelen en buitensport in het algemeen, over de wandelingen die ik gemaakt heb of nog zou willen gaan maken. Maar ook het delen van de kennis die ik in de loop der jaren opgedaan heb, alsmede reviews van producten die je (mogelijk wel of niet) nodig hebt bij het wandelen of buitensporten. Want dat zullen mijn volgende stappen gaan worden.

Zelf zie ik deze website in eerste instantie als een soort van naslagwerk voor mezelf, om eens terug te kijken naar de wandelingen die ik gemaakt heb, de momenten waarvan ik genoten heb tijdens het wandelen en het prachtige landschap waarin ik gewandeld heb. Verder kijk ik ook uit naar de wandelingen die ik nog wil maken in de toekomst, waarvan ik het een en ander al van te voren heb uitgezocht en op deze website zal plaatsen of al geplaatst heb.

Maar deze website is ook bedoeld om jou, als lezer, deelgenoot te maken van al met moois wat het wandelen en buitensport te bieden heeft en wat ik zoal tijdens het wandelen beleef en mee maak.

Wandelen is een heerlijke sport en vooral in de Bergen is wandelen fantastisch. Maar Nederland en ook de Belgische Ardennen hebben ook heel veel te bieden op wandelgebied. Ik hoop dan ook dat deze website jou mag inspireren om mij in mijn voetstappen te mogen volgen.

Veel leesplezier,

Patrick van der Vegt

Aantallen in 2017

0
Wandelingen
0
Gelopen kilometers
0
Huttentochten

Recente Blog artikelen

null
Struinen in de Kennemerduinen
De zomer staat voor de deur en we zitten middenin het mooie lenteweer. Het zonnetje schijnt lekker op de huid waarvan... Lees verder >
Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en ik had er nog zo naar uitgekeken. Het zijn... Lees verder >
Opstellen van de begroting
Goed, je weet dus nu waar je naar toe wilt op reis en met wie. Dan is het nu tijd... Lees verder >
Wanda Wandelt
Wanda had voorgesteld om bij het Naardermeer het Laarzenpad te gaan wandelen. Dus 's morgens nadat ik mijn dochter naar school gebracht had, het openbaar vervoer gepakt naar het Station Naarden/Bussum. Daar troffen we elkaar, waarna we op weg gingen naar het Laarzenpad.

Laatste Foto’s op Instagram