Welkom op mijn website

null

De eerste stappen zijn gezet naar de realisatie van mijn website met een blog over wandelen en buitensport in het algemeen, over de wandelingen die ik gemaakt heb of nog zou willen gaan maken. Maar ook het delen van de kennis die ik in de loop der jaren opgedaan heb, alsmede reviews van producten die je (mogelijk wel of niet) nodig hebt bij het wandelen of buitensporten. Want dat zullen mijn volgende stappen gaan worden.

Zelf zie ik deze website in eerste instantie als een soort van naslagwerk voor mezelf, om eens terug te kijken naar de wandelingen die ik gemaakt heb, de momenten waarvan ik genoten heb tijdens het wandelen en het prachtige landschap waarin ik gewandeld heb. Verder kijk ik ook uit naar de wandelingen die ik nog wil maken in de toekomst, waarvan ik het een en ander al van te voren heb uitgezocht en op deze website zal plaatsen of al geplaatst heb.

Maar deze website is ook bedoeld om jou, als lezer, deelgenoot te maken van al met moois wat het wandelen en buitensport te bieden heeft en wat ik zoal tijdens het wandelen beleef en mee maak.

Wandelen is een heerlijke sport en vooral in de Bergen is wandelen fantastisch. Maar Nederland en ook de Belgische Ardennen hebben ook heel veel te bieden op wandelgebied. Ik hoop dan ook dat deze website jou mag inspireren om mij in mijn voetstappen te mogen volgen.

Veel leesplezier,

Patrick van der Vegt

Aantallen in 2017

0
Wandelingen
0
Gelopen kilometers
0
Huttentochten

Recente Blog artikelen

null
Wanda Wandelt
Wanda had voorgesteld om bij het Naardermeer het Laarzenpad te gaan wandelen. Dus 's morgens nadat ik mijn dochter naar school gebracht had, het openbaar vervoer gepakt naar het Station Naarden/Bussum. Daar troffen we elkaar, waarna we op weg gingen naar het Laarzenpad.
Dit is het derde deel in een reeks van zeven delen, waarbij ik je mee wil nemen in het plannings- en voorbereidingsproces voor een goede reis of wandeltocht. En zo hoop ik dat het jou ook zal helpen in de planning en voorbereiding van jouw reis of wandeltocht. Lees bij dit artikel ook het woordje reis ook als wandeltocht.
Planning en voorbereiding
Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van een reis. Want bij die eerste gedachten krijg je vaak ook de vragen, zoals: waar gaat de reis naartoe, met wie ga ik die reis maken, neem ik mijn kinderen mee, willen die überhaupt wel mee, heb ik voldoende geld voor de reis? Of hoe zit het met de verzekering, met mijn uitrusting en wat komt er nog meer bij kijken? Etc.
Planning en voorbereiding
Dit is het eerste artikel in een reeks van artikelen (die nog volgen) over de planning en voorbereiding van een reis of wandeltocht, waarbij ik je mee wil nemen in het plannings- en voorbereidingsproces. En zo hoop ik dat het jou ook zal helpen in de planning en voorbereiding van jouw reis of wandeltocht. Lees bij dit artikel ook het woordje reis als wandeltocht.

Laatste Foto’s op Instagram