Welkom op mijn website

null

De eerste stappen zijn gezet naar een website over wandelen in het algemeen en over de wandelingen die ik gemaakt heb of nog zou willen gaan maken, want dat zullen mijn volgende stappen gaan worden.

Zelf zie ik deze website als een soort van naslagwerk voor mezelf om eens terug te kijken naar de wandelingen die ik gemaakt heb, de momenten waarvan ik genoten heb tijdens het wandelen en het prachtige landschap waarin ik gewandeld heb. Verder kijk ik ook uit naar de wandelingen die ik nog wil maken in de toekomst, waarvan ik het een en ander al van te voren heb uitgezocht en op deze website zal plaatsen of al geplaatst heb.

Maar deze website is ook bedoeld om jou, als lezer, deelgenoot te maken van al met moois wat het wandelen te bieden heeft en wat ik zoal tijdens het wandelen beleef en mee maak.

Wandelen is een heerlijke sport en vooral in de Bergen is wandelen fantastisch. Maar Nederland en ook de Belgische Ardennen hebben ook heel veel te bieden op wandelgebied. Ik hoop dan ook dat deze website jou mag inspireren om mij in mijn voetstappen te mogen volgen.

Veel leesplezier,

Patrick van der Vegt

Aantallen in 2017

0
Wandelingen
0
Gelopen kilometers
0
Huttentochten

Recente Blog artikelen

null
Afgelopen zaterdag had ik voor mezelf besloten, om met mezelf een uitdaging aan te gaan, om de komende 30 dagen... Lees verder >
Net als elk jaar neem ik me weer voor om meer te gaan bewegen, om kilo’s kwijt te gaan raken,... Lees verder >
De afgelopen dagen was het heel koud buiten, het vroor gewoon overdag, en dan voel je het prikkelen in je... Lees verder >
Op 1 oktober 2016 was ik op zoek naar wat meer informatie om een stuk te schrijven over wandelen en... Lees verder >